- Fint om Carra får avslutte med et trofé

Stewart Downing mener at et seierstrofé i Europa League hadde vært et verdig punktum på Jamie Carraghers karriere.

- Det ville ha vært perfekt om vi vant noe i Carras siste sesong, siteres Downing av International Business Times.

- Du kunne se hva ligacupen betydde for ham i fjor. Det ville vært hyggelig om vi kunne vinne noe for ham, legger han til.

- Carra er en meget viktig spiller for denne klubben, og han har påvirkningskraft på laget selv når han ikke spiller. Han er god til å rettlede både de unge og de eldre spillerne. Han bruker stemmen, og er en fin fyr.

- Carra vil trolig ønske å spille fast frem til sesongslutt nå, slik at han kan si at han spilte og gjorde det bra i sin siste sesong. Jeg mener at han fortsatt har mye å gi til laget, men det er hans egen avgjørelse å gi seg med fotballen.

- Jeg ble egentlig ganske sjokkert da jeg hørte at han gir seg, da han har vært på laget den siste tiden, og jeg trodde det inspirerte ham til å ta en sesong til. Men jeg kan forstå avgjørelsen, for det er den typen spiller Jamie er. Han er ikke en spiller som vil sitte på benken. Du kan se at han er frustrert når han ikke spiller, og han er nesten som en manager når han sitter på benken. Han kommenterer og prater gjennom hele kampene, slik han gjorde mot Oldham nylig. Du kan se at han har potensial til å bli manager. Han tenker på spillet hele tiden, og vet alt om alle spillere.

- Derfor synes jeg avgjørelsen er litt merkelig. Hva skal han gjøre nå, for fotball er livet hans? Jeg trodde han ville spille i ett år til, men han har tydeligvis skjønt at han ikke kommer til å spille så mye som han ønsker. Det blir et stort tap for oss.