- Føler med Blackpool

Liverpool-trener Neil Critchley føler med motstander Blackpool etter at Liverpool tok seg videre til fjerde runde i FA Youth Cup via straffespark-konkurranse.

- Dette var en sprø kveld. Været spilte en rolle, det ble scoret noen fantastiske mål, og så ble det hele avgjort på straffespark. Jeg føler virkelig med Blackpool, for jeg synes de var fantastiske. De skal ha kreditt for å ha gitt oss en skikkelig test, men jeg kan ikke hjelpe for det, jeg er skikkelig skuffet over vårt spill. Det faktum at vi er videre i juniorcupen er det eneste jeg kan glede meg over etter denne kampen, for jeg mener vi er kapable til å spilte svært mye bedre enn dette, uttalte Critchley til LFC TV etter avansementet på Blackpools bekostning.

Keeper Ryan Crump ble til slutt helten for Liverpool med den avgjørende redningen i straffespark-konkurransen, selv om han totalt sett ikke hadde noen god kamp.

- Slik er det for en keeper. De har sine opp- og nedturer. Han hadde ikke sjanse på Blackpools første scoring, som var en utrolig scoring rett i krysset. Den tredje scoringen til Blackpool var også fantastisk. Han hadde en dårlig inngripen på den andre scoringen deres, og hadde også en dårlig kamp mot Manchester City i helgen. Han viste en flott respons i straffespark-konkurransen i kveld, og jeg er henrykt for ham at han gjorde de to redningene som tok oss videre til neste runde.

Innbytter Sheyi Ojo utlignet til 3-3 i andre ekstraomgang, med praktisk talt sitt første spark på ballen på et tidspunkt da alt håp syntes ute for Liverpool.

- Det er slike ting Sheyi er kapabel til. Det var derfor vi satte ham inn. Han utgjorde en forskjell når han kom inn. Han gjorde et flott mål, og påvirket kampen. Det var fantastisk av ham, og vi er bare takknemlige for at vi satte ham inn.

- Været var ikke ideelt. Regnet gjorde ikke noe fra eller til, men vinden skapte problemer for begge lag. Begge lag liker å spille fotball, men været innbød ikke til flott fotball. Men det er ingen unnskyldning for at vi spilte så dårlig. Jeg syntes vi førte kampen i første omgang, og skapte flest sjanser, men i annen omgang kom vi fullstendig ut av rytmen. Det har vi gjort også tidligere denne sesongen, men ikke den siste tiden. Du får av og til merkelige kamper i juniorcupen, og dette var en slik kamp.

- Blackpool overrasket oss ikke, for vi hadde gjort hjemmeleksen vår. Vi visste at de toppet sin liga, og at de var stinne av selvtillit etter å ha vunnet en rekke kamper. Vi visste de ville gi oss kamp. Vi advarte våre gutter mot dette, og hamret inn hvor viktig dette var. Jeg syntes vi klarte oss greit i første omgang, men i annen omgang ble vi revet med av stundens alvor. Vi glemte prinsippene i vårt spill, og hvordan vi bygger opp vårt spill ved å holde på ballen og presse når vi ikke har den. Vi gjorde ikke noe av dette egentlig. Vi spilte dårlig fotball, og jeg er egentlig bare sjokkert over hvor dårlig vi spilte. Men slikt skjer i juniorcupen.