- Fornøyd med innsatsen etter pause

Brendan Rodgers var fornøyd med hvordan Liverpool reiste seg etter å ha blitt liggende under 2-0, da Merseyside-laget tapte 2-1 på Old Trafford.

- Jeg er veldig stolt over laget. Jeg synes vi ble noe forsiktige i pasningsspillet til tider i første omgang, og dermed ga vi dem faktisk et par muligheter, sier Rodgers til Sky Sports.

- På 2-0 i annen omgang kunne vi fort ha gitt opp, men måten vi kjempet oss tilbake i kampen på var strålende av spillerne. På bakgrunn av annen omgang syntes jeg vi hadde fortjent poeng.

- Vi er skuffet over å tape, men tar med oss måten vi kjempet oss tilbake på. Daniel Sturridge kom innpå og scoret enda et mål, noe som var fantastisk. Andreomgangen var langt bedre fra vår side.

- Det er aldri enkelt når du har unge spillere som spiller på Old Trafford for første gang. Manchester United stilte med et rutinert mannskap, der mange av dem har vært med på dette mange ganger.

- For oss handler det nå bare om å bli bedre på noen detaljer som vi trenger å bli bedre på. Vi er skuffet over frisparket de scoret på, fordi vi ikke forsvarte oss godt nok. Men reaksjonen etter at vi ble liggende under 2-0 var fantastisk.

- Vi vil ta med oss håpet som andreomgangen gir. Vi vet vi må bli bedre på enkelte ting dersom vi skal være med å kjempe i toppen. Det var 21 poeng forskjell på lagene foran denne kampen, men det var ikke 21 poeng forskjell i kvalitet. De 21 poengene skyldes dybden i troppen. Så dersom vi skal konkurrere med de beste må vi sørge for å få mer dybde i stallen i vår klubb.

- Jeg synes Daniel Sturridge skapte mye da han kom inn. Han er en strålende ung spiller, som bare trengte å få en sjanse. Han vil score mange flere mål for Liverpool. Det er jeg sikker på, avsluttet Rodgers.