- Fortsatt i våre hender

Steven Gerrard sier at England har tro på at de kan vinne sin kvalifiseringsgruppe til VM, men at man knapt har råd til noen feilskjær på de fire kampene som gjenstår.

England har tre uavgjorte og tre seire på sine seks kamper i VM-kvalifiseringen. De er to poeng etter Montenegro, som også har spilt seks kamper, og fire poeng foran Ukraina og Polen som begge har et oppgjør til gode.

- Vi har fortsatt tro på at vi kan vinne vår gruppe, det er fortsatt opp til oss, uttrykte Englands kaptein til Sky Sports News etter 1-1 i Montenegro. England har bl.a. igjen hjemmekamper mot Montenegro og Polen, samt at man skal spille i Ukraina.

- Kanskje må vi vinne alle våre gjenstående kamper, vi må definitivt forbedre hvordan vi spilte i 2.omgang mot Montenegro, fortsatte Steven.

- Vi hadde mye erfaring i laget i dag og jeg synes det kom fram i 1.omgang. Vi spilte bra og kontrollerte kampen. Etter pause stoppet vi å spille i omtrent 30 minutter, vi sluttet med vårt pasningsspill og mistet kontrollen. Jeg synes de fortjente å utligne.