- Frustrerende at vi ikke vant

Brendan Rodgers synses det var frustrerende at Liverpool ikke klarte å vinne dagens kamp i Newcastle, etter å ha dominert banespillet mot ti mann i store deler av annen omgang.

- Vi er litt frustrert over at vi ikke tok de tre poengene, sa Liverpool-manageren på pressekonferansen etter kampen.

- Men etter en pause grunnet landskamper og med 13 spillere bortreist, hvor enkelte ikke kom tilbake før torsdag kveld, er det ikke lett å dra til St James' Park å vinne. Vi ble liggende under to ganger, men kom tilbake og viste tidvis god kvalitet, noe jeg var fornøyd med.

- Dette er ett poeng vi forhåpentligvis vil se tilbake på som et nyttig poeng ved sesongslutt, etter å ha ligget under to ganger.

- Jeg følte at det var en av disse kampene der vi ikke helt klarte å finne veien gjennom forsvaret til motstanderen. Men innsatsen som spillerne la ned var eksepsjonell. Mange av dem har spilt to landskamper, og reist rundt verden, så jeg kan ikke klage.

- Jeg foretrekker å se på det slik at vi blir ikke overkjørt som lag. Ingen har rundspilt oss ennå.

- Målene vi slapp inn var skuffende. Vi slapp inn mål på dødball mot Crystal Palace, og det tok noe av gleden bort fra prestasjonen mot dem. I dag kunne vi også håndtert det bedre. Cabaye er en vidunderlig spiller, og han sendte i vei et godt skudd. Det duppet mot slutten, men studerer vi det i ettertid vil vi se at vi kan stoppe det. Den andre scoringen var en feil. Vi slapp markering, og deres spiller kom seg inn og avsluttet veldig bra. Dette er baklengsmål vi helt klart kan unngå.