- Frykter ikke Old Trafford

Steven Gerrard sier at en bortekamp mot Manchester United i Capital One Cup er noe en skal se frem til og sette pris på, heller enn å frykte.

- Det blir ikke tøffere, men det blir ikke mer spennende heller, er reaksjonen til Liverpools kaptein etter at man trakk Manchester United i neste runde av Capital One Cup.

- Vi skal ikke frykte å reise til Old Trafford for å spille mot dem i cupen, det er noe vi skal frem til og sette pris på.

- Det er utvilsomt noe jeg og alle spillerne ser frem til. Det er en god mulighet for oss til å beseire dem i deres egen bakgård, noe jeg synes er spennende.

- Du har to av de klubbene som har hatt mest suksess i England og rivaliseringen er enorm. Klubbene er også nærme i avstand og vi har hatt noen store slag mot dem opp gjennom årene. Hvis du spør hvilken som helst supporter eller spiller om hvilken kamp de helst vil vinne, da ser du mot oppgjøret med Manchester United, fortsetter Gerrard til Liverpoolfc.com.

- Vi vil ha mange supportere der da det vil være en større billettkvote for bortefansen. Vi spiller en del bra fotball for øyeblikket og vil reise dit med selvtillit.