- Full kontroll på Suarez' fremtid

Ifølge Brendan Rodgers har Liverpool FC full kontroll på fremtiden til Luis Suarez. Bare klubben kan bestemme om Suarez skal dra, uansett hva spilleren sier.

Luis Suarez har hintet frempå om at han ønsker å spille for Real Madrid. Uruguayaneren har også uttalt at han blir dårlig behandlet av engelsk presse, og kanskje ser seg nødt til å forlate England.

- Dette er ganske enkelt, sier Brendan Rodgers til talkSPORT om situasjonen til Luis Suarez.

- Klubben er i full kontroll over situasjonen. For meg er det ingen reell forandring når det gjelder Luis Suarez’ fremtid. Han er avgårde med Uruguay for tiden, og vi kommuniserer via meldinger.

- Jeg kommer alltid til å lytte til spillerne. Jeg jobber alltid tett med spillerne og lytter til deres synspunkter, men klubben har det fremste ordet.

- Noen ganger blir det satt fokus på intervjuene som kommer ut. Deler av Luis’ uttalelser har imidlertid handlet om hvor mye han elsker Liverpool, men det har det selvsagt ikke blitt fokus på. Det er slikt som skjer av og til. Jeg forholder meg meget rolig til det.

Brendan Rodgers er sikker på at Suarez elsker klubben og alltid vil gi 100 % i Liverpool-trøyen.

- Jeg vet at støtten Luis har hatt fra folk her i Liverpool, byen og fotballklubben, har vært fenomenal. Jeg vet at han føler og respekterer det.

- Vi er i en situasjon hvor vi har en spiller vi ikke ønsker å miste. Vi forsøker å bygge opp noe her. Han er en meget viktig del av det. Og han vil alltid gi sitt beste grunnet den spillertypen han er.