- Gir oss en ny dimensjon

Brendan Rodgers mener Daniel Sturridges hurtighet vil tilføre Liverpool en ny dimensjon, spesielt på bortebane. Ser utvikling i laget hele tiden.

- Han tilfører oss et nytt alternativ med sin hurtighet og kraft. Det finnes ikke mange spillere som er raskere enn Daniel Sturridge, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Når du spiller borte i denne ligaen og noen ganger ikke har den kontrollen eller dominansen med ballen, vil han bli utmerket på kontringer. Jeg har sett ham. Jeg har sett hans kvaliteter - hurtighet, kraft, styrke, målscorer, venstre fot, høyre fot. Men den største egenskapen vi trenger i denne klubben er spillere som lengter etter å ta på seg trøyen og gjøre oss bedre, og han vil gi oss alt det.

Liverpool ligger på 8.plass i Premier League etter to strake eier.
- Vi avsluttet 2012 etter å ha gjort en rekke fremskritt. Hvor vi ligger på tabellen reflekterer ikke alltid det, men noen ganger analyserer folk egentlig bare når et lag vinner. Vi har spilt uavgjort i en rekke kamper i år. Når jeg som trener og manager ser på det, har vi utviklet oss hele tiden.

- Det er fortsatt en lang vei å gå, fortsatt mye utvikling i laget, men jeg ser at vi hever oss hele tiden.