- Glad for å ha dem på laget mitt

Glen Johnson er svært glad for å ha Daniel Sturridge og Luis Suarez på eget laget fremfor hos motstanderen. Sturridge Spissdueon har totalt nettet 14 mål i Premier League denne sesongen.

Liverpool møter Arsenal på Emirates Stadium i kveld. Avspark klokken 18.30.
- Selv uten dem frykter vi ingen. Vi har noen gode spillere rundt om på laget, men selvsagt har begge vært i form og spilt meget bra, uttaler Glen Johnson til Liverpoolfc.com.

- Du vil mye heller ha dem på laget ditt enn å spille mot dem, det er helt klart. De har begynt å spille sammen, både med mål og målgivende. Dere kan se at de er villige til å hjelpe hverandre.

- Noen ganger kan du ha to toppspisser som ikke spiller til hverandre, men vi har ikke det her.

Johnson ser frem til møtet med Arsenal.
- Vi ser på det som bare en ny kamp. De har spilt bra, men det har vi også. Jeg er sikker på at det kommer til å bli en god kamp, men det er bare en av mange kamper.

- Vi må bare gå ut på banen og gjøre det vi har gjort tidligere. Så får vi se hva som skjer.

- Vi går til hver kamp for å ta tre poeng. Det er ikke annerledes på lørdag. Vi ønsker å holde det gående slik vi har startet.

- Jeg er sikker på at det kommer til å være angrep mot forsvar for begge lag. Det er så mange offensive spillere på begge lag. Begge lag kommer definitivt til å ha sine øyeblikk i kampen.

- Jeg synes det er mange gode lag med mange gode spillere i denne ligaen. Det er sterke spillerstaller med gode benker og folk som kan komme inn og utgjøre en forskjell.

- Jeg er ikke overrasket hvor starten deres, men vi har også starte meget bra. Det bør bli en god kamp.