- God respons

Steven Gerrard synes 5-1-seier mot Norwich var en god respons etter tapet mot Hull. Påpeker at gode resultater på hjemmebane er viktig for suksess i Premier League.

Liverpool beseiret Norwich 5-1 på Anfield, og slo dermed kraftig tilbake etter søndagens bortetap mot Hull.

- Det var det manageren ba om – en stor reaksjon. Det var noen dårlige dager etter Hull-kampen, alle var nedbrutt og vi var ikke stolt av opptredenen, uttaler Steven Gerrard til Liverpoolfc.com.

- Vi sviktet. Det var vært noen ganger denne sesongen at vi har gjort det og blitt beseiret: Southampton hjemme og Hull borte.

- Forhåpentligvis kommer det ikke til å skje så mange ganger. Hjemme mot lag lengre ned på tabellen må vi være nådeløse, og det viste vi i dag. Vi var nådeløse fra første minutt.

- Det handlet alt om responsen i kveld og tre poeng. Vi er meget fornøyd, men vi må klare det samme igjen mot West Ham. Hvis ikke er kvelden i dag meningsløs. Vi har vært meget gode på hjemmebane. I de fleste kampene har vi vært enestående. Det er bare mot Southampton vi ikke har møtt opp.

- Hvis vi fortsetter å prestere slik, kan vi gjøre Anfield til et fort. Hvis du ønsker å bli suksessfull i denne ligaen, må du gjøre hjemmebanen til et fort.

Steven Gerrard kunne selv funnet veien til nettmaskene i sluttminuttene da han styrte ballen i stolpen.

- Jeg kan ikke hevde at jeg mente å gjøre det for å være ærlig. Philippe prøvde å spille meg igjennom, og jeg svingte bare ut foten og var litt heldig. Jeg trodde at ballen skulle snike seg inn, og det ville ha vært fint.

Gerrard hevder at han var nest sist på ballen da Suarez scoret nummer to fra corneren til Coutinho.

- Hvis jeg ikke tar cornerne, har manageren bedt meg om å være ved nærmeste stolpe. Jeg fikk en liten berøring, så jeg tar assist på den.

- Vi har vært farlige på dødballer i år. Vi må fortsette på den måten. I denne ligaen kommer mange mål fra dødballer. Vi er meget fornøyd med det.