- Greit om vi fortsetter å vinne 1-0

Assistentmanager Colin Pascoe synes det er helt greit om Liverpool fortsetter rekken av 1-0 seire også i de kommende kampene.

Anfield-klubben leder Premier League etter tre strake 1-0 seire der Daniel Sturridge har vært matchvinner i samtlige.

- Vi har fått en fantastisk start på sesongen, sier Pascoe til Liverpoolfc.com.

- I vår første kamp visste vi at Stoke ville være godt organiserte og vanskelige å bryte ned, men vi spilte bra og skapte mange sjanser. Aston Villa på bortebane er alltid vanskelig, og jeg er sikker på at en rekke lag vil slite med å få et positivt resultat der. Deretter slo vi Manchester United på søndag, noe som var enda et godt resultat for oss, fortsetter assistentmanageren.

- Beskjeden vi ga spillerne etter seieren over United var at de må opprettholde dette høye nivået. Vi har holdt oss til planen i de første tre kampene, og det er viktig at vi ikke senker kravene til oss selv etter landskampavbrekket.

- Folk har snakket om hurtigheten i vårt pasningsspill, men det handler egentlig kun om å være på hugget for å unngå tap. Ved å holde nullen i våre tre ligakamper har vi vist at vi er godt organiserte og målbevisste. Vi ønsker ikke at noen skal komme seg gjennom forsvaret vårt og score.

- Vi forsøker hele tiden å forbedre oss. Som spiller må du konsentrere deg om deg selv. Du ønsker hele tiden å bli bedre. Som trener går du gjennom kampene sammen med kampanalytikerne, for å studere alle aspekter ved kampen. Vi studerer alltid hvor mange sjanser vi skaper i løpet av en kamp, men for å være ærlig tar jeg gjerne 35 kamper til med 1-0 seire.

Pascoe føler ikke det er en ulempe med en pause i ligaspillet grunnet landskamper akkurat nå.

- Vi ønsker selvsagt å beholde rytmen etter at vi har fått en god start, men pausen gir spillere som Joe Allen og Kolo Toure muligheten til å bli spilleklare igjen til neste kamp etter sine skader.

- Vi krysser fingrene for at ingen av våre spillere blir skadet på landslagsoppdrag, og vi kommer også til å følge med på hvor mange minutter våre spillere får på banen for sine landslag.