– Han er den beste i Premier League

Tottenham-keeper Hugo Lloris maner lagkameratene sine til å være skjerpet når de skal møte det som ifølge Lloris er ligaens beste spiller for øyeblikket.

– De har et veldig godt lag og en utmerket spiss i Luis Suárez, sier sisteskansen i et intervju til søndagens kampprogram.

Suárez har, med sine 15 fulltreffere, scoret like mange ligamål som hele Tottenham denne sesongen, til tross for at laget fra London har spilt fem kamper mer enn Suárez har vært med i.

Lloris forteller at Tottenham må stå robust sammen dersom de skal klare å holde Premier League-toppscoreren fra Uruguay i sjakk gjennom hele oppgjøret.

– Det er sant at han, for øyeblikket, kan være den beste spilleren i Premier League, men vi må vise at vi kan stå sammen og opptre som en enhet, forklarer Lloris.

Les også: Spurs uten Vertonghen

– Man vet at når man spiller mot en så strålende spiller som det, så må man forvente at alt mulig kan skje når som helst, så vi må sørge for at vi holder på fokuset og konsentrasjonen ut kampen.

Med kun én seier opp til Liverpool på 2.-plass vet Lloris hvor viktig det er å utnytte sjansen de liljehvite har på søndag.

– Det er viktig å få et godt resultat mot Liverpool og få de tre poengene, fordi det skiller kun tre poeng mellom dem og oss.