- Han har vært enestående

Brendan Rodgers synes Jamie Carragher vært et profesjonelt forbilde på og utenfor banen. Liverpools manager påpeker at spilleren vil bli viktig for laget i sesonginnspurten.

- Jamie har vært helt enestående for meg siden jeg kom til klubben. Han har vært et profesjonelt forbilde på og utenfor banen, og han har vist et usvikelig engasjement for vårt arbeid, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Vi har fortsatt mye å spille for ettersom vi prøver å ende så høyt som mulig i Premier League og forsøker å fortsette vårt avansement i Europa League, en turnering vi ville like å vinne.

 - Han vil få en betydelig rolle for oss frem til mai. Jeg vet at hans oppofrelse og dedikasjon på banen vil være den samme som i hele hans karriere i Liverpool.

- Jamies fokus er alltid å gjøre det som er best for laget. Han har sagt at han ikke ønsker noen distraksjoner mens det fortsatt er viktige kamper som skal spilles og vinnes.

- Men når tiden er riktig, vil vi som lag og klubb gi ham den hyllesten og anerkjennelsen han fortjener. Jeg vet at supporterne vil ønske å takke en som har tjent dem på en slik fremstående måte så så lenge.