- Han ville blitt den beste til ikke å vinne pris

Steven Gerrard mener Luis Suarez ville blitt den beste spilleren til ikke å vinne prisen som «Årets spiller» dersom han blir oversett i kåringen denne sesongen.

Luis Suarez er toppscorer i Premier League denne sesongen. Han satte inn sitt 22. ligamål for sesongen mot Tottenham i går, men står med 29 fulltreffere i alle turneringer.

- Han har gjort det for oss hele sesongen. Før forrige transferdeadline fikk vi ikke inn en spiss, og han har nesten båret laget på egenhånd. Til tider var han den eneste spissen vi hadde, sier Steven Gerrard ifølge Liverpoolfc.com.

- Han er toppscorer i ligaen, og han er utrolig. Jeg kan ikke sette ord på hvor god han har vært. Hvis han ikke vinner en pris i år, vil han være den beste spilleren noen gang til ikke å vinne en pris.

- Han frustrerer motstanderen, han er så god. Han går under huden på folk. Heldigvis spiller han i rødt fordi jeg ville ikke ha ønsket å spille mot ham.

Suarez spilte i går mot en annen kandidat til «Årets spiller», nemlig Tottenhams Gareth Bale.
- Bale er i toppform, og trolig en av de beste spillerne i nåværende form. Men heldigvis har vi en spiller som er like god som ham i Luis Suarez. Jeg synes Luis kanskje akkurat slår ham om å bli «Årets spiller».

- Han har vært utrolig. Det er vanskelig å sette ord på hvor god han har vært.