- Håper å få være med på Carras siste kamp

Langtidsskadede Martin Kelly forteller at han har satt seg som mål å få være med å spille i Jamie Carraghers siste kamp på Anfield.

Carragher legger som kjent fotballstøvlene på hylla etter denne sesongen, og korsbåndopererte Kelly håper å få spille en siste kamp sammen med Liverpool-legenden. 22-åringen ser lyset i enden av tunnelen nå som en lang rehabiliteringsperiode går mot slutten. Høyrebacken fikk som kjent ødelagt korsbåndet i kampen mot Manchester United så langt tilbake som i september måned.

- Det er en enorm motivasjonsfaktor å sette seg som mål å få ta del i Carras siste kamp, uansett om jeg får spille eller ei, sier Kelly til Liverpoolfc.com.

- Det vil være stort bare å kunne være tilstede under Jamies siste kamp – etter at han har spilt så mange kamper for klubben. Jeg er sikker på at det vil bli en følelsesladet dag både for Jamie og supporterne.

- Selv er jeg nå kommet til et stadium der jeg har trent ute i noen uker, og har fått begynne med noen små balløvelser i tillegg til at jeg gjør en del ting uten ball. Det ser lovende ut for øyeblikket, og den medisinske staben er veldig dyktige med rehabiliteringen min.

- De første fem månedene etter skaden tilbrakte jeg mye tid på styrketreningsrommet, hvor jeg forsøkte å bygge opp kroppen min slik at jeg kan håndtere det fotballen krever av en kropp. Det var fantastisk å komme ut igjen og få gjøre det jeg elsker å gjøre, nemlig å spille ball. Selv om vi tar det veldig rolig ennå.

- Det er vanskelig å gå fra å trene hver eneste dag til ikke å få gjøre særlig mye. Nå ser jeg frem til å bli helt skadefri og få begynne å spille med laget igjen.

- Jeg blir sterkere og sterkere for hver dag som går. Jeg må ikke gjøre mer enn kneet mitt forteller meg at det tåler. Dersom kneet hovner opp igjen etter øvelser under et slikt rehabiliteringsprogram som dette må du ta det med ro og ta tiden til hjelp. Deretter kan du starte opp på nytt igjen.

- Jeg har ikke hatt noen tilbakeslag, så det ser lovende ut, avslutter Kelly.