- Håper på fire signeringer

Tony Barrett skriver at Liverpool nå håper at de kan få i boks fire signeringer før overgangsvinduet stenger. Prisen på Sakho skal være £18 millioner. Jones kan dra om Given kommer. Oppdatert: Ingen bud på ukrainer.

Mamadou Sakho skal være på vei til Merseyside. Ifølge Tony Barrett i The Times skal Liverpool ha kommet til enighet med Paris Saint-Germain om en overgangssum på £18 millioner for den venstrebeinte stopperen. Liverpool Echo på sin side hevder at prisen vil være £12 millioner.

Samtidig har en omsider fått napp hos Sporting Lisboa på sitt bud på Tiago Ilori, som vil få en prislapp på £7 millioner. Som BBC meldte tidligere i kveld er begge ventet til Liverpool i løpet av det neste døgnet.

 

Samtalene fortsetter mellom Liverpool og Chelsea om Victor Moses. Det er mange klubber som ønsker seg vingen, men 22-åringen vil helst til Liverpool.

 

Rodgers håper også at han kan få i stand et lån av Shay Given fra Aston Villa. Dersom det skulle gå i orden, vil Brad Jones få tillatelse til å forlate Liverpool. Australieneren signerte en kontraktsforlengelse med Liverpool så sent som 13. desember i fjor.

 

Oppdatert: Echo skriver at det ikke er noe i ryktene om at Liverpool har lagt inn et bud på £19,3 millioner for ukraineren Andriy Yarmalenko fra Dynamo Kiev.