- Har hatt Aspas i kikkerten lenge

Liverpools administrerende direktør, Ian Ayre, forteller at manager Brendan Rodgers hadde Iago Aspas i kikkerten i lang tid før spanjolen ble hentet til Liverpool.

- Dette er fantastisk. Iago er den tredje spilleren vi signerer i sommer, og det veldig tidlig i transfervinduet, uttaler Ayre til Liverpoolfc.com.

- Iago er et stort talent. En kar som Brendan plukket ut for lenge siden. Speidernettverket og alle andre har lagt ned mye hardt arbeid for å få ham hit, og jeg er glad for at vi har klart å få signaturen hans, slik at vi nå kan inkludere ham i vår tropp, fortsetter Ayre.

- Jeg har sagt hele tiden at vi har våre transfermål. Vi vil jobbe så hardt som vi kan for å hente dem til klubben. Som jeg har sagt før, handler det om å få tak i de riktige spillere og gjøre de riktige avtalene for begge parter. Det er mye arbeide som pågår. Det står ikke på innsatsen. Forhåpentligvis kan vi ha ytterligere suksess på transfermarkedet.

Brendan Rodgers har i tillegg til Aspas allerede sikret seg Kolo Toure og Luis Alberto i sommer.

- Det er alltid viktig å få gjort unna forretningene tidlig. Det er ikke alltid mulig, men det er uansett viktig å forsøke å få det til, sier Ayre.

- Ikke minst er det viktig fra et sportslig perspektiv. Manageren, trenerne og alle i staben ønsker å vite at de har troppen samlet foran pre-season. Vi har jobbet utrettelig. Mange personer har jobbet i kulissene foran dette transfervinduet, for å identifisere de spillerne vi er interessert i. Når spillerne er identifisert starter den harde jobben med å forhandle og fullføre overgangene.