- Hardt arbeid er nøkkelen til å snu trenden

Ifølge U18-trener Neil Critchley er hardt arbeid på treningsfeltet de neste fjorten dagene nøkkelen for å snu trenden med svake resultater.

Liverpool U18 har tatt kun ett poeng på fire kamper og sluppet inn hele 16 mål under Neil Critchleys ledelse. I helgen ble det 0-5-tap borte mot West Ham. I går endte det 2-4 mot Fulham hjemme i Kirkby.

- Spillet vårt gikk for sakte i første omgang. Jeg tror resultatene har påvirket spillernes selvtillit litt. Dere kunne se det på måten de spilte på. Vi var litt innesluttet.

- Vi har hatt et problem med å slippe inn mål på dårlige tidspunkt i kampene, og vi gjorde det igjen.

- Guttene responderte bra i 2.omgang, men vi gjorde en grunnleggende feil som ga dem et mål. Så slapp vi inn enda ett like etterpå.

Liverpool U18 har ikke ligakamp før hjemmemøtet med Blackburn 19. oktober.

- Det er mye arbeid som må gjøres frem til Blackburn-kampen. Det er på treningsbanen jeg liker å jobbe. Jeg ønsker å være der ute med spillerne. Lære, veilede og hjelpe dem til å bli bedre spillere. Det er min og hele stabens jobb her.

- Vi skal bruke den tiden klokt til å hjelpe dem på områder i spillet hvor vi har behov for å forbedre oss.

- Vi har en treningskamp mot Wigan i neste uke. I den kan vi gi spilletid til noen spillere som ikke har spilt.

Noen U18-spillerne har enten blitt flyttet opp på Melwood med førstelaget eller til U21-troppen, men Neil Critchley har likevel en rekke spillere til disposisjon.

- Det er nok spillere som kvalifiserer for spill for U18 som ikke spilte mot Fulham. Vi kan se på det på to måter. Vi kan enten si at det er negativt fordi det vil gå ut over resultatene med et slikt ungt lag, men det positive er at de spiller på U18-nivå tidlig og lærer.

- De går litt gjennom en mølle, men vi har beroliget dem med at dersom de står sammen og jobber på treningsfeltet, kommer det til å snu for dem.