- Henderson har jobbet hardt for dette

Brendan Rodgers roser Jordan Hendersons innstilling og besluttsomhet etter 5-0-seieren mot Norwich. Midtbanespilleren scoret et flott mål midtveis i 1.omgang.

- Jordan er et utmerket ungt talent. Folk glemmer hans alder. Han kom hit med en stor prislapp, og det ville ta tid for ham, sa Brendan Rodgers til radiojournalister etter 5-0 mot Norwich.

- Det flotte med ham er at han jobber skjorta av seg hver dag. Dere så ham mot Norwich. Han presset, herjet og jobbet.

- Han besitter også flotte kvaliteter, og målet ble scoret med strålende teknikk. Han måtte forme kroppen, og det var en vidunderlig avslutning. Det var et meget viktig mål for oss fordi det ga oss flyt i kampen og selvtillit til å stå på videre.

Stewart Downing hadde målgivende til Daniel Sturridges mål.
- Jeg synes Stewart spilte meget godt. Han har vært her lenge, men har blitt meget stabil nå. Han var en stor trussel ute på den siden.

- Vi hadde en meget god angrepsrekke. Vi hadde Daniel i midten med sin hurtighet og styrke, men han beveger seg også bra inn i rommet. Luis er klok og lysende, og de kombinerte meget bra. Vi hadde Jordan og Stewart på hver side på midtbanen. Jeg synes spillet fløt meget bra helt fremme.