- Hver kamp er en cupfinale

Forrige sesong vant Liverpool hele 6-0 mot Newcastle på St. James’ Park, men Brendan Rodgers tror ikke det resultatet vil ha noen innvirkning på lørdag.

 - Vi var eksepsjonelle i vårt prestasjonsnivå i den kampen i fjor. Vi fikk en meget god start, fikk et tidlig mål og så var vårt prestasjonsnivå eksepsjonelt etterpå, sa Brendan Rodgers på dagens pressekonferanse

- Vi red av en liten storm de første ti minuttene i andre omgang før vi scoret vårt tredje mål. Vi hadde god kontroll på kampen: vår energi, bevegelse og avslutninger var kliniske den dagen.

- Jeg tror ikke det får betydning for kampen til helgen. Det kommer til å bli en vanskelig kamp, men vi har stor selvtillit og har troen i laget.

- Det kommer til å bli en vanskelig kamp, men vi ser frem til den. Vi må bare opprettholde vår oppofrelse. Vi vet at hver kamp er en cupfinale for oss denne sesongen.

Newcastle ligger på 11. plass i Premier League. I forrige kamp ble Cardiff beseiret 2-0 borte.

- Det kommet til å bli enda større motivasjon fra vår side fordi vi vet at Newcastle fikk et meget godt resultat i Cardiff.

På hjemmebane har Newcastle spilt 1-1 mot West Ham, vunnet 1-0 mot Fulham og tapt 2-3 mot Hull. 

- De har ikke hatt det lett på hjemmebane. Det er et vanskelig sted. De har 50000 lidenskapelige supportere som krever angrepsfotball.

- Våre spillere vet at når du er på dette nivået, er det et slikt stadion du ønsker å spille på. Det kommer til å bli en flott stemning og en kamp vi er ute etter å prestere bra i og ta tre poeng.