- I riktig sinnsstemning

En psykiater har hjulpet Daniel Sturridge til å finne den selvtilliten og den roen som har medført at han har scoret 21 mål på 27 kamper så langt for Liverpool.

- Steve har hjulpet mye når det gjelder sinnsstemning, sier Daniel om Dr. Steve Peters, psykiateren som har arbeidet på Melwood det siste året og som har hjulpet mange toppidrettsutøvere i Storbritannia.

- For ham dreier alt seg om selvtillit – ikke gå ut på banen med tanken om at du skal gjøre noe, du skal bare la det skje.

- Jeg så Didier (Drogba) i Miami i sommer. Han sa at det sterkeste fortrinnet en fotballspiller kan ha er det mentale. Det er ikke det taktiske, det er ikke det tekniske, eller det fysiske. Hvis du tror på deg selv, da vil det skille deg ut.

- Steve sa jeg skulle verdsette meg selv høyt, men jeg har aldri vært komfortabel med meg selv. Jeg er ukomfortabel med å være komfortabel, fortsetter Sturridge om Dr Peters til Liverpool Echo. Han ble bedt om å sette karakter fra en til ti for hans karriere på Anfield så langt.

- Som fotballspiller vil jeg trolig si syv av ti. Kanskje til og med seks, jeg kan gjøre det mye bedre enn jeg gjør nå.

- Vanligvis dveler jeg ved hva som har vært dårlig, selv om jeg nå har lært å sette pris på det som er bra. Min far har blitt overrasket over det. Helt siden jeg var syv år har jeg hatet å tape og vært hard mot meg selv. På skolelaget tapte vi bare to turneringer, men jeg kan huske det som det var i går og jeg har glemt de gangene vi vant. Jeg snakker om da jeg var ni år og det er noe jeg nå bare må glemme.

- Jeg har spilte fotball i mange år og den eneste forandringen fra jeg var 17 år er presset, tilskuerne, media. Jeg er den samme gutten som jeg var før, jeg har de samme evnene, jeg er virkelig glad over hvordan jeg har blitt bedre.

- Brendan har hjulpet meg taktisk. Han har til tider vært hard men han vet hvordan alle spiller ut og inn. Utenfor banen kommer alle overens. Du ønsker å spille for hverandre og dø for hverandre ute på banen.

- Jeg og Luis har ikke hatt mye trening sammen som angrepspar, men det bare fungerer for oss. Det bare skjer.

- I Liverpool er det folk som arbeider hardt og har beina plantet på jorda, slik som jeg vokste opp med i Birmingham. Min far sa at det er samme mentalitet. Lidenskapen for fotball er utrolig.

- Folk på gate kjenner spillet. Selv fansen til Everton, jeg har ikke fått noe motbør fra noen av dem, helt til jeg scorer mot dem i derbyet!