- Ibe har virkelig potensial

Brendan Rodgers var godt fornøyd med debuten til 17-årige Jordon Ibe. Manageren hadde også noen rosende ord å si om matchvinner Philippe Coutinho.

Mens Jamie Carragher spilte sin 737. og siste kamp for Liverpool, debuterte Jordan Ibe og ble den 7.yngste spilleren i klubbens historie.

- Jeg synes han gjorde det meget bra, forklarte Brendan Rodgers etter kampen. – Det er ikke lett å spille på Anfield, i hans første kamp med førstelaget. Etter hvert som kampen skred frem ble han bedre og bedre.

- Jeg sa før kampen at jeg ville gi ham 60-65 minutter. Han har virkelig potensial og du kan se at han er en fotballspiller. Han samarbeidet veldig bra med unge Coutinho og hadde noen gode pasninger og løsnet også noen skudd.

- Forhåpentligvis vil alle de unge spillerne, ut fra denne sesongen, se at det er håp for dem og at de vil bli gitt en sjanse.

Jordan Ibe vil også få bokført en assist, da han sendte ballen til Philippe Coutinho før brasilianeren sendte et skudd fra 25 meter i nettet.

- Han har tilpasset seg meget bra og linker vår midtbane til angrepet meget bra, understreket Rodgers om Coutinho etter 1-0 mot QPR. – Jeg tror våre supportere liker å se hans briljanse.