- Ikke et ettmannslag

Brendan Rodgers mener antall ligascoringer denne sesongen og seirene mot Newcastle og West Ham viser at Liverpool ikke bare behøver å stole på Luis Suarez.

Luis Suarez har scoret 23 mål i Premier League denne sesongen, men Liverpool vant 6-0 mot Newcastle forrige helg og 3-2 mot West Ham i desember uten spissen.  Brendan Rodgers avviser at Liverpool er et ettmansslag.

- Luis har gjort en god jobb med scoringene i år, det er det ingen tvil om. Men dersom laget har scoret tredje flest mål i ligaen, er det ikke bare en spiller som gjør det, sier Brendan Rodgers.

- Vi beviste det i forrige uke. Flyten var der. Luis har stått over to kamper denne sesongen, og i de kampene har vi scoret ni mål, begge på bortebane.

- Når Luis spiller, spiller vi kanskje annerledes. Han besitter et herlig talent, men han er ikke her. Vi har andre talenter.

- Hvis du har spillere som ønsker å forbedre seg og bli bedre fotballspillere, så kan du arbeide. Disse spillerne har det.

- Jordan Henderson har vært fremragende. Det er ingen tvil om at hans overgangssum på £16M vil vise seg å være et røverkjøp om to eller tre år. Han er mentalt tøff og har god teknikk. Bare se på målene og avslutningene hans.

- Se på Stewart Downings arbeidskapasitet, opp og ned på siden, og hans sjanseskapning. Han vet at han bør score flere mål, men hans jobbing, pressing og løping.
 
Kilder: Sunday Mirror, Sunday Telegraph