- Ikke et lykketreff

Adam Morgan tilbakeviser at praktscoringen hans fra nesten midtstreken i U21-kampen mot Manchester City var et lykketreff.

- Nei, selvsagt ikke. Folk har spurt meg om det var et lykketreff og om jeg kommer til å forsøke igjen, uttaler Adam Morgan til Liverpoolfc.com.

- Du må alltid vite hvor keeperen står. Jeg ser bestandig etter, og denne gang trodde jeg det var mulig. Jeg forsøker en sjelden gang på trening. Jeg har scoret et par slike mål. Så det var ingen overraskelse at ballen gikk inn. For å være ærlig var det et veldig fint mål.

- Hvis det hadde vært en scoring fra kloss mot Manchester City og vi hadde vunnet, ville jeg ha vært glad. Hvis jeg scorer fra kloss hold mot Tottenham, vil det være like viktig som målet mot Manchester City. Scoringen var fin, men jeg tenker på neste nå.

Liverpool U21 tapte åpningskampen mot Southampton, men er nå ubeseiret på fire kamper, inkludert seirer mot begge Manchester-klubbene. Neste kamp er mot Tottenham i morgen.

- Jeg har tro på at vi kan oppnå noe. Vi har store forventinger i stallen. Vi spillere har selvtillit. Selv om vi er et ungt lag, frykter vi ingen.

- Vi er opprømte istedenfor engstelige foran kampene. Vi ser frem til Tottenham-kampen. Jeg har vært fornøyd med hvordan jeg har spilt når jeg har fått muligheten til å spille. Det har vært litt på og av denne sesongen, men jeg har scoret mål når jeg har fått muligheten.

- Jeg har troen på laget. Vi har tro på oss selv mot alle lag. Vi frykter ikke Tottenham selv om de beseiret oss to ganger forrige sesong. Vi ser bare frem til begivenheten.

- Det er hyggelig på Langtree Park. Det vil bli fint under flomlyset. Vi har tro på at vi kan beseire dem. De kommer til å tenke det samme. Forhåpentligvis kan vi komme best ut.

- Vi vet hvem vi møter. Vi kjenner kvaliteten til motstanderen og kvaliteten de kan tilføre kampen. Vi må matche det dersom vi skal ha en sjanse til å vinne.

- Vi har tro på at vi kan få noe ut av kampen. Forhåpentligvis kan jeg score noen mål. Dere kommer til å få se en god kamp. Jeg skal ta en prat med forsvarspillerne om at de ikke skal slippe inn mål denne uken. Forhåpentligvis kan jeg score noen mål og kanskje vinner vi. Det ville vært fint.

Flere spillere fra førstelagstroppen har figurert for U21 denne sesongen.

-Det er noe som alltid har vært rundt akademiet og som alltid vil være det. Det en del av spillet. Folk blir prioritert fordi de trenger spilletid, og det er helt forståelig.

- Vi liker det når førstelagsspillere kommer ned fordi vi lærer mye av dem. De er på Melwood på heltid, så de tilfører noe annet her. Vi liker å lære av dem.

- Det er så vanskelig å bli værende der. Vi har så mange spillere der. Forhåpentligvis kan jeg fortsatte å jobbe hardt. Jeg har troen på mine ferdigheter. Forhåpentligvis kommer jeg opp dit snart.