- Ikke overrasket over Coutinho

Assistentmanager Colin Pascoe er ikke overrasket over god Philippe Coutinho har vært etter at brasilianeren kom til klubben i januar.

- Philippe har vært strålende. Han er en stille, ung gutt. Det må være vanskelig for ham fordi han ikke snakker mye engelsk. Jeg kan ikke hjelpe ham ettersom han heller ikke snakker walisisk. Men med Luis, Lucas, Sebastian og Fabio har du spansk og italiensk, og han kan snakke det, uttaler assistentmanager Colin Pascoe til Liverpoolfc.com.

- Jeg er ikke overrasket over innflytelsen hans så langt ettersom vi visste hvor god han var. Han har et godt blikk, han har god kjennskap til hvor lagkameratene befinner seg, og det har han tatt meget raskt.

- Han fikk to målgivende mot Wigan. Innlegget han la til Stewart Downing var fantastisk, og hans mål mot Swansea var flott.

- Han ønsker å komme inn i feltet, og han ønsker å score mål. Hvis det er en mulighet for en pasning, vil han ta den riktige avgjørelsen enten det er å skyte eller å spille ballen, og det er et tegn på en god spiller.  Han har vært strålende for oss.

Liverpool møter Tottenham på søndag. Pascoe er fornøyd med hvordan spillerne begynner å ta til seg måten Brendan Rodgers ønsker å spille på.
- Det er alltid vanskelig når du skal implementere en ny stil. Det tar tid å bli vant til den, men det har vært fantastisk hvordan spillerne har opptrådt. Daniel og Coutinho kom inn i januar, og de har funnet seg bra til rette med resten av spillerne.

- Spillerne har vært fantastiske. Hver dag jobber de hardt med stilen, det taktiske og tekniske ved spillet, og posisjoneringen, pressingen og pasningene blir bedre.

- Se på 5-0-seieren mot Swansea og 4-0-seieren mot Wigan. I begge kampene ble det scoret mange mål. Vi kunne ha scoret enda flere på måten vi spilte på. Vi spilte også mot Arsenal og Manchester City, og vi dominerte der. Vi var uheldige som ikke slo dem.