- Ikke på vårt beste i dag

Brendan Rodgers synes ikke Liverpool spilte på sitt beste i 0-0-kampen mot Everton. Trenger flere spillere som kan utgjøre en forskjell i jevne oppgjør.

- Vi behøver å finne én eller to spillere som kan hjelpe oss til å utgjøre en forskjell i kamper som dette. Vi har spilt mange uavgjorte denne sesongen, og det er noe vi må finne en løsning på til neste sesong, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Vi hadde to en-mot-en-situasjoner. Coutinho spilte en flott pasning. Sturridge måtte enten avslutte tidlig eller gå rundt keeper. Han forsøkte å gå rundt keeper, men kom for langt ut til siden. Steve hadde en flott mulighet mot mål, men var uheldig. Vi fikk en ny sjanse da Borini gikk på et løp inn i 5-meteren og nesten kunne sette ballen i mål fra kloss hold.

- I 2.omgang var vi bedre. Spillerne holdt det gående, og jeg kan ikke bebreide dem.  Jeg er fornøyd med hvordan gruppen har vist fremgang. Vi var ikke på vårt beste i dag, men vi må sørge for å være konkurransedyktige i kamper som dette.

- Vi har holdt buret rent 15 ganger denne sesongen, og balansen i spillet har blitt bedre.  Vi har scoret mange mål i år, men vi trenger selvsagt å forbedre den siden for å kunne bryte ned lag som kommer og kanskje ønsker å forsvare seg litt dypere. Men det er noe for fremtiden.