- Ikke råd til å miste Skrtel

Brendan Rodgers avviser at Martin Skrtel er til salgs selv om midtstopperen kun har fått spille to ligakamper siden januar. Slovaken har vist fin innstilling etter at han mistet plassen på laget.

Det har blitt spekulert rundt Martin Skrtels fremtid i hele sommer. Både Napoli og Zenit St. Petersburg har blitt linket til slovaken. Brendan Rodgers avviste i går at Liverpool har fått inn et bud fra Napoli på midtstopperen, og Serie A-klubben ville bare kaste bort tiden om de er i gang med å planlegge et bud. Det antas at Sebastian Coates blir ute i ni måneder med en korsbåndsskade, og Rodgers vet at han ikke har råd til å miste Skrtel også.

- Jeg har ikke råd til å miste Martin. Vi ønsker å beholde våre gode spillere her. Martin er en meget god spiller, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

Brendan Rodgers er på utkikk etter enda en midtstopper slik at han kan sende Andre Wisdom ut på lån.

Martin Skrtel spilte regelmessig i første halvdel av forrige sesong, men mistet plassen på laget etter tapet mot Manchester United i januar. Carragher ble foretrukket ved siden av Agger i midtforsvaret. Carragher la opp i sommer, men Kolo Toure ble hentet inn og har kommet foran Skrtel i køen. Skrtel mistet kampen mot Stoke grunnet kneskade, og blir nok heller ikke klar mot Aston Villa. Rodgers tror at slovaken er klar for å kjempe seg til en plass når han blir skadefri. Det er håp om at han finner tilbake til formen han viste da han ble kåret til Liverpools beste spiller i 2011/12.

- Dette er en annerledes måte å arbeide på, og den er kanskje mer aggressiv, mer offensivt spill, men du må fortsatt forsvare deg, fortsetter Rodgers.

- Martin ønsker å spille akkurat som alle andre spillere. Hans reaksjon når han ikke har spilt, har vært førsteklasses.

- Han er en meget god proff, og han er populær i gruppen. Han er ikke en jeg har hastverk med å miste.