- Ikke så langt unna topp fire

Steven Gerrard mener Liverpool har blir felt av ustabile opptredener denne sesongen. Tror laget vil kunne utfordre bedre om en topp 4-plass neste sesong med spillerforsterkninger til sommeren.

Steven Gerrard er klar på at ustabile resultater denne sesongen har kostet Liverpool en plass blant de fire beste i Premier League.

- Vi vet hva problemet er, og det er ustabile resultater. I flesteparten av kampene har vi spilt godt nok til å ligge høyere på tabellen enn det vi gjør i Premier League, uttaler Steven Gerrard ifølge Liverpoolfc.com.

- Men når man ser på opptredener som mot Southampton, Villa hjemme, West Brom borte, Arsenal hjemme, så er det en håndfull kamper hvor laget ikke har møtt opp. Det er grunnen til at vi ligger der vi gjør på tabellen.

- I mellom disse kampene har vi hatt noen fantastiske opptredener, vel verdt en topp fire-plass. Så vi er ikke så langt unna. Men dersom du sier at vi ikke har fått som fortjent, vil det være et element av å synes synd på oss selv.

- Hvis vi får noen forsterkninger til sommeren, har vi tro på at vi kan bli bedre utfordrere til topp fire neste sesong.

Steven Gerrard har ikke gitt opp håpet om en Europa League-plass denne sesongen.

- Vi må holde presset oppe for en e-cupplass. Mange av lagene foran oss skal møte hverandre. Vi håper på noen feilskjær og at vi skal utnytte dem. Det er viktig at vi tar maksimalt med poeng. Manageren har fortalt oss at hver kamp er en cupfinale nå.