- Ikke ubehagelig for meg

Brendan Rodgers insisterer på at han ikke kommer til å føle det ubehagelig om Rafael Benitez får en god mottakelse på Anfield i morgen.

- Jeg er sikker på at Rafael Benitez vil få en veldig god mottakelse, noe han også fortjener etter den gode jobben han gjorde her. Han vant Champions League og FA-cupen i løpet av seks år, uttaler Rodgers til Liverpool Echo.

- Jeg kommer ikke til å føle dette som ubehagelig i det hele tatt. For meg ligger det ingen dramatikk i dette. Dette er en klubb som alltid respekterer tidligere spillere og managere.

- Selvsagt er det mange fans som fortsatt setter Benitez høyt. Supporterne setter også Kenny Dalglish høyt. De synger fortsatt Kennys navn, og det med rette. Han er en legende her.

- Dette er det fine med Liverpool. Gjør du en god jobb her, vil supporterne for alltid respektere deg.

- Supporterne har vært helt strålende med meg denne sesongen. De har virkelig støttet alt vi har forsøkt å gjøre. Det har vært et vanskelig år for dem. Med hånden på hjertet trodde jeg aldri dette skulle bli en enkel sesong for oss. Realiteten er at klubben ble nummer åtte i fjor. Vi har begynt å bygge på noe som skal ta oss fremover.

- Jeg er sikker på at supporterne til tider har vært frustrerte, men de har likevel være strålende. Jeg håper virkelig at jeg i løpet av årene som kommer kan betale dem tilbake for den tilliten de har vist meg, og at vi kan gå skikkelig spennende tider i møte.

Rodgers er også oppmerksom på at en annen tidligere Liverpool-mann er tilbake på Anfield i morgen, nemlig Fernando Torres.

- Torres har fortsatt kvalitetene som kreves. For hans del tror jeg det handler om selvtillit. Han hadde tilbakeslag i form av skader mens han var her, og det handler om hvordan du håndterer slikt. Ut fra det jeg har sett av ham i det siste, er jeg ikke i tvil om at han har fått tilbake løpskapasiteten og styrken. Dersom han spiller, må vi holde ham under oppsikt.