- Ingen betenkeligheter med å sette inn Sakho

Liverpools trenerteam hadde ingen betenkeligheter med å sette inn Mamadou Sakho i midtforsvaret mot Swansea da Daniel Agger var ute med skade. Også Victor Moses debuterte i den kampen.

- Victor spilte meget bra og scoret et meget fint mål. Det var godt for Victor, og også for Mamadou. Det var to meget gode prestasjoner av spillere som ikke har spilt så mye på en stund, uttaler førstelagstrener Mike Marsh til Liverpoolfc.com.

- Han har erfaring selv om han bare er en ung spiller. Han er A-landslagsspiller for Frankrike. Vi hadde ingen betenkeligheter med å sette ham inn på laget. Han klarte seg meget bra.

- Når vi ser på samtlige 90 minutter, var uavgjort et rettferdig resultat. Vi dominerte i inntil 60 minutter. Uheldigvis mistet vi Philippe med skade. Vi mistet litt kontroll på kampen etter det.

- De kom inn i kampen og hadde et par sjanser mot slutten, men vi holdt ut. Jeg synes uavgjort gir et riktig bilde.

Både Liverpools seiersrekke og rekken med kamper på rad uten baklengsmål ble brutt mot Swansea, men stemningen er likevel god på Melwood,.

- Vi sa: «Bra gjort» Vi har spilt borte og fått et poeng. Vi kom tidlig under i kampen, men klarte å komme igjen. Swansea er et godt lag. De satte press på oss og klarte å utligne.

- Vi sto på når vi måtte mot slutten av kampen og kom avgårde med et fortjent poeng. Vi har gjentatt for spillerne at det var et velfortjent poeng og en god prestasjon.