- Ingen bud på Hughes

Engelske tabloidaviser hevder at Liverpool har lagt inn et bud på Derbys stortalent Will Hughes. Det stemmer ikke, ifølge Derby-manager Nigel Clough.

Det er blitt hevdet at Liverpool er nær ved å skrive kontrakt med den 18 år gamle midtbanespilleren, og det har vært spekulert i overgangssummer mellom £6M og £10M for den engelske ungdomslandslagsspilleren.

Nigel Clough benekter imidlertid at Derby har mottatt noe bud fra Liverpool, eller fra noen annen klubb for den saks skyld.

- Det er selvsagt spekulasjoner rundt Will Hughes, men vi har ikke mottatt noen bud eller hatt kontakt med noen klubber. Ingenting er forandret, uttalte Clough på sin pressekonferanse foran Derbys bortekamp mot Yeovil på lørdag.

- Jeg kan ikke spå hva som kommer til å skje, men jeg kan ikke se at situasjonen skal endre seg. Jeg tror situasjonen vil være så å si den samme når transfervinduet stenger, dersom det ikke er noen der ute som sitter på masse penger som brenner hull i lommene deres, fortsatte Derby-manageren.

- Dersom noen kommer inn hovedinngangen og gjør en offisiell henvendelse eller legger inn et bud, må vi reagere på det. Men vi er ikke i en situasjon der vi må gjøre noe, og det er fint.

Clough ble også konfrontert med prislappen på £6M.

- Ingen vet hva vi verdsetter ham til, for vi har ikke noe spesifikt beløp i tankene. Om han er verdt mer enn £6M? Ja, det tror jeg vi kan si. Det vil kreve et veldig, veldig betydelig beløp for å lure han bort herfra.

BBC-journalist Ben Smith melder på Twitter at Liverpool FC har Hughes i kikkerten, og har speidet på ham lenge, men han tror ikke det vil komme noe bud fra Anfield-klubben denne sommeren.

- Jeg er blitt fortalt at det ikke foreligger noen planer om å by på ham denne sommeren, skriver Smith.