- Ingen bud på Hughes

Brendan Rodgers avfeide spekulasjonene om at Liverpool og Derby er enig om en overgang verdt £12M for Will Hughes i januar.

Derby sin talentfulle midtbanespiller Will Hughes har blitt linket til alle toppklubbene i England, og i forrige uke ble det rapportert at Liverpool skal ha vunnet kampen om 18-åringen. På dagens pressekonferanse fikk Brendan Rodgers spørsmål om Hughes, og var uvanlig klar på at ryktene ikke stemte.

 

- Normalt sier jeg ingenting, men jeg føler med han. Han er en veldig talentfull spiller, men ingen gjør han noen tjeneste med å linke ham til oss. Jeg leste at det var kommet til enighet om noe, men ingenting er lenger unna sannheten. I Derby er han i en strålende klubb, med en stor manager, sa Rodgers.

 

- Will Hughes trenger spilletid, og han er på det beste stedet han kan være. Grunnen til at jeg sier noe er fordi jeg tenker på hva som er best for spilleren. Vi er alltid ute etter talent, og han er som mange andre en god spiller, men det har ikke vært noe bud eller noe som helst.