- Ingen forventet at vi skulle lede nå

Kolo Toure tror ingen som følger engelsk fotball forventet at Liverpool skulle lede Premier League etter fire serierunder.

- Da sesongen startet snakket alle om de andre klubbene, men vi visste vi var godt forberedt. Det viktigste for oss nå er å fokusere på det vi gjør, og gjøre dette så godt som vi kan, uttaler Toure til skysports.com.

- Ingen forventet at vi skulle toppe tabellen akkurat nå, men det hører fortiden til. Vi må se fremover og jobbe hardt.

Midtstopperen trives som plommen i egget i Liverpool.

- Akkurat nå er jeg veldig lykkelig over at jeg er en del av denne fantastiske fotballklubben. Jeg er virkelig stolt av det.

- Jeg ønsker å gjøre mitt aller beste for denne klubben. Dette er en enorm fotballklubb uansett, også for meg. Jeg har vunnet trofeer, og jeg er veldig glad for å være her og prøve å hjelpe de andre spillerne. Vi har mange store spillere, som for eksempel Steven Gerrard.

- Vi jobber hardt som gruppe, og vi vet at hver eneste kamp er veldig viktig. Vi må fokusere på hver enkelt kamp.

Toure sammenligner Brendan Rodgers med sin tidligere manager i Arsenal, Arsene Wenger.

- Mr Wenger og Brendan er veldig like, for de liker at fotball skal handle om å slå pasninger. De ønsker at forsvarerne tar ansvar for spillet, og ikke bare sparker ballen i hytt og pine. De er begge kvalitetsmanagere. Fotball handler om å ha det morsomt. Det er helt klart veldig viktig å vinne, men det er nå du spiller fantastisk fotball at du føler deg lykkelig.

Toure har også blitt mektig imponert over Daniel Sturridge sin scoringsteft.

- Han er en toppspiller, som scorer mål i hver eneste kamp. Han er ung, sterk, dyktig, og er en veldig fin fyr i tillegg. For oss er han enormt viktig. Jeg vet han vil bli en stor spiss.

Ivorianeren ser også frem til å spille sammen med Luis Suarez. Uruguayaneren soner som kjent den siste kampen av sin karantene i morgen.

- Det er vanskelig å stoppe Luis. Han kan score mål når som helst. Han er en matchvinner. Du blir bedre av å bli utfordret av ham på trening hver eneste dag.