- Ingen klare favoritter

Daniel Sturridge synes ikke det finnes noen klar favoritt til ligagullet denne sesongen, og mener at så mange som seks lag har mulighet til å vinne årets Premier League.

- Vi har hatt en utrolig start på sesongen. Vi må bare fortsette å jobbe hardt, og gjøre det manageren forteller oss, og så får vi se hvor vi ender når sesongen er over, uttaler Sturridge til Liverpool Echo.

- Jeg kan ikke si at det er et lag som skiller seg ut denne sesongen, og som er favoritter til å vinne ligaen. Alle de seks beste er med i kampen om ligatittelen. Det er mange lag som spiller strålende fotball, inkludert Southampton som er med der oppe, fortsetter Liverpool-angriperen.

- Vi fokuserer på oss selv, og forsøker å spille så god fotball som mulig.

Sturridge har nettet 21 mål på 28 kamper for Liverpool siden £12M-overgangen fra Chelsea i januar.

- Jeg skjønte at dette var en stor mulighet for meg, når jeg skrev under for Liverpool. Jeg har aldri tvilt på at jeg kunne prestere på toppnivå. Jeg var litt uheldig som ikke fikk særlig mange sjanser mens jeg jobbet hardt i Chelsea. Manchester City gjorde mye for meg, og jeg likte klubben godt, men jeg flyttet derfra til riktig tid på grunn av alle pengene de fikk å kjøpe nye spillere for. En ung spiller i junioravdelingen ville ikke få sjanser der.

- Jeg reiste til Chelsea og lærte av verdensklassespillere, noe som var en god erfaring. Det har bidratt til at jeg er den spilleren jeg er i dag, og jeg er takknemlig for alt jeg har opplevd i karrieren.

Hvem tror du vinner årets Premier League, og hvorfor? Diskuter saken på Kopforum!