- Ingen skylder på Carra

En generaltabbe av Jamie Carragher førte til at Zenit tok ledelsen på Anfield i kveld. Men Brendan Rodgers er klar på at det ikke var Carras skyld at Liverpool gikk ut av Europa League.

- Dette var trolig den første tabben jeg har sett ham gjøre etter at jeg kom hit til fotballklubben, og det inkluderer det jeg ser hver dag på trening, uttalte Rodgers på pressekonferansen etter kampen.

- Ingen legger skylden på Carra. Jeg syntes han spilte strålende i kveld, og kontrollerte Hulk, som er en virkelig trussel med sin styrke og fart. Det var bare en av disse uheldige tingene som av og til skjer for en spiller.

- Jeg er skuffet på Carras vegne, for han er en strålende proff som hadde fortjent å spille i neste runde. Dessverre blir det ikke noe av det.

- Vi er veldig stolte av klubben og spillerne i kveld. Selv om vi tapte sammenlagt, viste både fotballklubben og spillerne at de er en del av verdens beste familie her i Liverpool, med den stemningen som ble skapt på tribunene og innsatsen spillerne la ned i kampen.

- Det å komme tilbake fra 0-3 og legge ned den innsatsen, kvaliteten og karakterstyrken i kampen var helt fenomenalt. Jeg følte vi skulle hatt et straffespark også. Det var et klart straffespark. Jeg tror alle så det. Vi var i siget gjennom hele kampen, og det så ut som et klart straffespark. Det var ikke et tilfelle det var tvil om en gang. Vi er skuffet over det, men det var en flott kveld, uttaler Rodgers om handsen til Tomas Hubocan i det 50.minutt.

- Jeg tror ikke spillerne kunne ha gjort så mye mer. Publikum kunne heller ikke gjort mer. Det var en fantastisk kveld, men dessverre tapte vi nok dette oppgjøret i Russland.

- Jeg er stolt over hvordan spillerne opptrådte, ved å nesten hente opp en slik ledelse på dette nivået.

- Vi ønsket å vinne kampen og gjøre alt for å gå videre. Jeg tror ikke spillerne kunne ha gjort noe mer. Dessverre gikk vi ikke videre, og vi vil trolig se tilbake på kampen i Russland hvor vi ga bort et par billige mål som til slutt kostet oss avansement.

Kveldens tap betyr at Liverpool ikke vinner noe trofé i Brendan Rodgers sin første sesong som manager. Nord-iren mener likevel at det fortsatt er mye å spille for i de 11 ligakampene som gjenstår.

- Vår sesong er på ingen måte over. Den vil ikke være over før siste fløytesignal mot QPR.

- Denne spillergruppen vokser hele tiden. Du kunne se prestasjonsnivået i kveld. Vi dominerte mot et lag av deres kvalitet og det var helt utrolig at vi klarte å kontrollere kampen på den måten vi gjorde.

- Nå må vi fortsette å jobbe på samme måte som vi har gjort siden nyttår. Etter som sesongen har gått har vi blitt bedre og stadig vist fremgang. Vi ønsker å fortsette med det helt frem til sesongslutt. Du kan se at spillerne er sultne og målbevisste. Vi vil stå på i de siste 11 kampene.

- Vi må gjøre vårt beste. Vi er ute av cupene, og det må vi rette på i sesongene som kommer. Vi ønsker å vinne trofeer her. Målet for resten av sesongen er å komme så høyt som mulig i ligaen. Når jeg kom til klubben var førsteprioritet å komme så høyt som mulig på tabellen.

- Vi kan fortsette fremgangen. Jeg har sett at gruppen vokser sammen, og det vil vi fortsette med. Vi vil fortsette å vise frem våre kvaliteter, kjempe og vise lagånd helt frem til og med QPR-kampen, og så vil vi evaluere alt i sommer.

- Vi vil være i en mye bedre posisjon når neste sesong starter, for da vil grunnmuren allerede være på plass. Det er vanskelig for spillerne når de får en ny manager med andre tanker og en annen måten å jobbe på, men nå begynner vi å få flyt i spillet. Spillerne er komfortable med spillestilen, vi scorer mål og presterer bra. Kveldens seier var flott, og forhåpentligvis fortsetter det slik.

Rodgers avsluttet med å skryte av Liverpool-fansen, som virkelig skrudde opp volumet i kveld.

- De tok nesten pusten fra oss. En av de egenskapene jeg setter høyest med denne klubben er samholdet. Alle sto sammen i kveld, og vi gikk ut med minst mulig margin.

- Forhåpentligvis kan vi feire mange store kvelder sammen i fremtiden. Etter å ha opplevd denne stemningen som manager for hjemmelaget, ønsker jeg flere kvelder som dette hvor vi kjemper om større ting.

- Vi trengte virkelig våre supportere i kveld, og de støttet oss hele veien. Vi er skuffet over at vi ikke klarte å gå videre for dem, men forhåpentligvis får vi mange flere sjanser til å gjøre det for dem i fremtiden.