- Ingen stor forskjell på Suarez og Torres

Daniel Sturridge synes ikke det er så stor forskjell på å spille sammen med Luis Suarez og Fernando Torres, etter å ha spilt sammen med sistnevnte i Chelsea.

- Jeg føler ikke det er så stor forskjell på dem. De er begge fotballspillere i verdensklasse, selv om de har ulike spillestiler, sier Sturridge til FourFourTwo.

- Torres er en mer ren målscorer, mens Luis er litt mer lik meg. Han kan spille både på topp og litt lenger ned i banen. Han slipper seg ned av og til, og dribler.

- De har begge gjort masse mål i Premier League, og Torres var fryktinngytende i Liverpool. De er begge gode avsluttere, men jeg spilte aldri i en ren angrepsduo med Torres, så det er vanskelig for meg å gjøre en eksakt sammenligning.

- Jeg elsker å spille sammen med Luis. Vi finner hverandre så enkelt. Jeg spilte mye ute på vingen når jeg spilte på samme lag som Torres.

- Det har fungert bedre for meg i Liverpool, og jeg har virkelig funnet tonen med Luis. Jeg føler meg privilegert som har fått dele bane med dem begge.

- Samarbeidet med Luis går av seg selv. Vi kan begge tilpasse oss situasjoner som oppstår i løpet av en kamp. Dersom han ser at jeg trekker meg dypere ned i banen vil han følge etter, og vice versa. Vi går på løp, og begge vet instinktivt hvilke løp den andre kommer til å gjøre. Vi er på utkikk etter hverandre hele tiden, og det er flott å være en del av et slikt samarbeid. Det er en glede å spille for dette Liverpool-laget, og å være Luis sin spisspartner. Det er flott å spille sammen med en verdensklasse-spiller som ham.