- Interessant keeperduell

Steven Gerrard forventer at Pepe Reina blir værende i Liverpool og kjemper om keeperplassen med Simon Mignolet neste sesong. Liverpool-kapteinen har liten kjennskap til noen av de øvrige signeringene.

Pepe Reinas fremtid i Liverpool FC er gjenstand for spekulasjoner etter at klubben signerte Sunderland-keeper Simon Mignolet. Spanjolen har imildertid uttalt at han ønsker konkurransen om plassen velkommen.

- Jeg tror det blir Brendan Rodgers’ avgjørelse hvem som kommer til å bli Liverpools nummer 1. Jeg tror han har sagt at han ønsker å beholde Pepe Reina, som er en keeper i verdensklasse. Mignolet hadde en fantastisk sesong, slik at det kommer til å bli en meget sunn konkurranse om plassen, uttaler Steven Gerrard til skysports.com.

- Det kommer til å bli interessant. Vi kommer til å holde et øye med det. Jeg vet at Pepe ikke kommer til å gi opp keeperplassen uten kamp. Jeg har opplevd ham i topp, topp form. Jeg synes han er blant de fem beste keeperne i verden når han har dagen, så det kommer til å bli til å bli interessant å følge med.

Liverpool har også hentet Luis Alberto, Iago Aspas og Kolo Toure i sommer.
- Jeg kjenner veldig lite til dem, men jeg må ha tro og tillit til at Brendan og speideravdelingen tar de riktige avgjørelsene. Jeg har sett litt av de nye signeringene vi har gjort.

- Jeg ser virkelig frem til å komme tilbake på jobb i neste uke og se hva de nye spillerne kan tilby og om de kan hjelpe til med å styrke spillerstallen slik at vi kan være bedre med og kjempe om topp fire-passering.