- Jeg er den lykkeligste på kloden

Luis Alberto er henrykt over å ha signert for Liverpool. Han ser på de røde som et topplag. Han bestemte seg for å signere grunnet fotballstilen Brendan Rodgers benytter.

- Jeg føler at jeg er i en boble for øyeblikket. For meg er Liverpool et topplag. Jeg føler at jeg dømmer. Jeg ønsker å nyte dette fullt ut, sier Luis Alberto til Liverpoolfc.com.

- Jeg er meget spent. Jeg har aldri vært så spent tidligere, men jeg er meget glad. Jeg tror jeg er den lykkeligliste personen på kloden.

- Jeg var overrasket da Liverpool viste interesse for meg. Du forventer aldri at slikt skal skje. Men når det gikk fremover med avtalen, ble jeg meget glad. Jeg ønsket å dra til Liverpool.

- Jeg har kommet hit for å nyte øyeblikk sammen med supporterne. Jeg vet at supporterne vil hjelpe meg til aldri å gå alene.

- Jeg håper at vi kan gjøre denne klubben til en av de største i verden igjen. Jeg kom til klubben grunnet manageren. Jeg kom hit grunnet fotballstilen han benytter.

- Jeg har ingen favorittposisjon. Det handler egentlig om lagets taktikk. Jeg liker å bevege med rundt. Jeg bryr meg ikke om hvor jeg spiller. Jeg liker å spille med frihet. Jeg er en taktisk spiller. Jeg bidrar med målgivende, og i straffeområdet scorer jeg mål.