- Jeg er fortsatt sulten på suksess

Kolo Toure lover at han fortsatt er sulten på suksess, trass i at han har rukket å bli 32 år og har vunnet mye som fotballspiller allerede.

Midtstopperen hevder at lite spilletid hos Manchester City har gitt ham sulten tilbake, og han ønsker nå å bevise at han fortsatt er en av de beste forsvarsspillerne i verden.

- Liverpool har gitt meg sjansen til å bevise at jeg i en alder av 32 år fortsatt er en av de beste forsvarerne som finnes, og jeg vil kjempe for å bevare det ryktet, lover ivorianeren i et intervju med Liverpoolfc.com.

Toure spilte 15 ligakamper for Manchester City sist sesong. Det synes han var i minste laget.

- De siste to årene har jeg bare fått spille av og til. Derfor føler jeg meg opplagt og sulten på mer. Jeg vil forsøke å hjelpe Liverpool til å vinne trofeer kommende sesong.

Midtstopperen har vunnet ligaen både med Arsenal og Manchester City, men er likevel opprømt over å skrive under for Liverpool.

- Dagen i dag har vært som å begynne på en ny skole. Men jeg hadde knapt kommet inn døren før Steven Gerrard kom bort til meg og fortalte meg at jeg kunne oppsøke ham om jeg trengte noe. Det viser lagånden og holdningene som råder i denne klubben.

- Manageren ønsket meg velkommen, og det gjorde også alle spillerne. Det er veldig viktig å være en del av et lag som har god lagånd og godt samhold, og det ser jeg at det er her. Til å være første dag er jeg veldig godt fornøyd.

Toure skal nå forsøke å fylle skoene til Jamie Carragher med sine 11 år i Premier League på baken.

- Kommunikasjon, det er sikkert, svarer Toure på hva han bringer til laget.

- Jeg liker å gå i bresjen når jeg er ute på banen. Jeg liker å snakke med mine medspillere og organisere saker og ting.

- Jeg vet Jamie Carragher forlot klubben, og at det er grunnen til at jeg er her. Han var viktig for denne klubben. Han var en god proff og et flott eksempel til etterfølgelse for meg. Jeg vil forsøke å gjøre det han gjorde, men jeg tror det blir veldig vanskelig.

- Det legger ekstra press på meg, for det er alltid vanskelig å erstatte store, store spillere som Jamie. Jeg ser frem til å gjøre et forsøk, for jeg liker utfordringer.

Toure vet han vil få hard konkurranse om stopperplassene fra karer som Martin Skrtel, Daniel Agger og Sebastian Coates.

- Jeg er vant til konkurranse om plassene. Da jeg kom til Arsenal kjempet jeg om en plass på laget med karer som Sol Campbell, Martin Keown og Tony Adams. Det var hard konkurranse. Den eneste måten å forbedre et lag på er ved å gi spillerne ytterligere konkurranse om plassene.

Kolo Toure forteller at han ikke har diskutert overgangen fra Manchester City til Liverpool særlig mye med broren Yaya, som fortsatt er i City.

- Jeg har egentlig ikke snakket med ham om det ennå, for han har vært på ferie. Han fortsetter i City på egen hånd nå, og jeg ønsker ham alt godt. Jeg visste jeg måtte forlate City. Jeg har flyttet til nabobyen, og det er en flott overgang for meg.