- Jeg er stolt av spillerne

Brendan Rodgers er stolt over måten spillerne hans kjempet på mot Arsenal.

- Først og fremst er jeg skikkelig stolt. Vi spilte mot Arsenal tidligere i sesongen, og skuffet. Jeg følte hele tiden at denne kampen ville fortelle oss om vi har hatt fremgang eller ei, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Dette var en kamp vi burde ha vunnet. Vi gjorde ikke det, men vi viste at vi er vanskelige å bryte ned, vi viste gode kvaliteter og hadde gode sjanser til å få flere mål. Jeg er veldig stolt av laget.

- Vi klarte ikke å holde 2-0 ledelsen vår lenge nok. Jeg prøvde å få Jose Enrique inn på venstresiden, fordi Luis begynte å gå litt tom. Luis har stor arbeidskapasitet, men det var første gang han spilte i den rollen. Men Jose fikk ikke på seg fotballskoene og det andre utstyret raskt nok, og i løpet av fem minutter stod det 2-2.

- Slikt kan skje. Arsenal er et vidunderlig lag. Vi er skuffet over at det ble 2-2, men vi viste at vi er vanskelige å bryte ned, og kunne faktisk ha vunnet kampen.

- Søndagens tap for Oldham var mer min feil enn spillernes. Jeg har stor tro på unge spillere – og vi har kanskje stolt for mye på dem. Problemet med å benytte unge spillere er at jeg kanskje ikke kan benytte noen av de etablerte spillerne. Det er en vanskelig avveining. Det var hva som skjedde på søndag, og vi var selvsagt skuffet over å gå ut av FA-cupen.

- Men jeg tvilte aldri på at jeg ville få en reaksjon i kveld. Disse spillerne har vært strålende, og blir bedre hele tiden. Kveldens prestasjon var et nytt bevis på det.

- Vi prøvde før kampen å understreke at det var viktig å starte bra. Vi var strålende i andre omgang mot Manchester United, men startet ikke bra i den kampen. Vi var strålende i 70 minutter mot Tottenham, men hadde for mye å ta igjen. Og mot Oldham startet vi også dårlig.

- I kveld ville det bli viktig å starte godt. Det ga oss et løft, selvtillit og rytme i spillet. Jeg var veldig fornøyd med det.

Rodgers er ikke så veldig bekymret over at Liverpool fortsatt ikke har slått noen av de seks lagene foran dem på tabellen.

- Jeg er ikke så veldig bekymret. Vi skulle ha slått Manchester City tidligere i sesongen, og vi kunne ha vunnet her kveld. Forhåpentligvis kan folk se det, men det er enda viktigere at jeg kan se det, og at gruppen blir bedre hele tiden.

- Vi kan reise til Manchester City og vinne, og dersom vi tar fire poeng fra disse to kampene vil det vise at vi virkelig er på riktig vei.

Om nyervervelsen Coutinho sier Rodgers følgende til klubbens offisielle nettside.

- Han er en veldig spennende spiller, og en ny flott spiller som kommer til denne ligaen. Jeg ser frem til å utvikle ham, og se ham jobbe. Jeg kjenner godt til hva han utrettet i Espanyol i fjor. Han er en skikkelig talent, og en god, ung og spennende spiller. Men han er også en veldig god proff, og det er også viktig.

- Det var stor interesse for ham blant andre klubben, men en klubb som Liverpool vil alltid tiltrekke seg toppspillere på grunn av klubbens historie. Selv om vi ikke er der vi ønsker å være for øyeblikket, medfører klubbens historie at toppspillere alltid vil ønske å komme til oss.

- Når vi fikk nyss i at han var tilgjengelig, gjorde vi alt vi kunne for å få fatt i ham. Heldigvis valgte han å komme til Liverpool. Han kan begynne å spille med en gang, for han har mange kamper bak seg.