- Jeg er utrolig lykkelig her

I et intervju med Liverpoolfc.com sier Luis Suarez at han er ekstremt lykkelig i Liverpool. Uruguayaneren sier at han har ambisjoner om å bli en Anfield-legende på lik linje med Steven Gerrard og Jamie Carragher.

- Jeg ville ha elsket å blitt betraktet som en adoptert scouser. Jeg ville ha elsket å ha klart det samme som Steven og Carra. De har vært en del av en stor og suksessfull klubb i svært lang tid, og har gitt så mye for klubben.

- Når det gjelder språket og dialekten som scouserne prater, så tror jeg imidlertid det blir svært vanskelig å lære seg for meg.

- Jeg har alltid gjentatt dette: Alle gutter eller unge spillere vokser opp med en drøm om å spille for Liverpool, og i dag er jeg her. Det er et privilegium å spille for denne klubben. Jeg nyter hvert minutt til det fulle, for dette er en stor mulighet som livet har gitt meg, noe som jeg er svært glad for.

- Jeg er her, i en klubb jeg alltid har ønsket å spille for, og det er jeg ekstremt glad for.

Suarez er den første Liverpool-spiller siden Fernando Torres i 2009/10 som har gjort mer enn 20 mål i en sesong.

- Jeg vet ikke om jeg er i min beste form noensinne, men jeg vet at jeg føler meg komfortabel og lykkelig i et lag hvor mine lagkamerater hjelper meg svært mye. Det er viktig for en spiller. Når du har en god følelse ute på banen er det også et tegn på at ting kan gå bra. Som spiller er det alltid noe du kan bli bedre på eller noe nytt å lære.

- Den siste tiden har jeg spilt i posisjoner jeg ikke har vært så vant til å spille i. Det er jeg glad for, fordi jeg lærer å spille i en annen rolle, noe som er bra for meg, og som laget vil dra nytte av.

Suarez står bokført med 18 ligamål denne sesongen, noe som bare er ett mindre enn ligaens toppscorer, Robin van Persie.

- Selvsagt drømmer alle spisser om å bli toppscorer i Premier League. Men det er ikke hovedmålet mitt, om jeg skal være ærlig. Mitt fokus er å få laget så høyt på tabellen som mulig. Jeg vil selvsagt bli henrykt om jeg blir ligaens toppscorer, og da vil jeg ha enda mer å takke klubben og mine lagkamerater for, da det vil være på grunn av dem at jeg eventuelt vinner en slik pris.

- Men det er for tidlig å slå fast hva som blir utfallet i så måte. Det er ganske mange kamper igjen å spille, og det er mange målscorere av høy kvalitet i Premier League. Det er for tidlig å begynne å tenke på en toppscorerpris.