- Jeg har fått en god start

Daniel Sturridge sier at det har vært en velsignelse å komme til Liverpool, og han håper å kunne være lenge i klubben. Starten sammen med Luis Suarez i angrepet har vært god.

- Du forstår først hvor stor denne klubben er når du har kommet hit, sier Sturridge til Liverpool Echo. – Når du ser dens historie er det utrolig å få være en del av det.

- Det har vært en god start for meg og jeg takker Gud og manageren for denne muligheten. Jeg har ikke arbeidet med Brendan tidligere, men alle spillerne som var sammen med ham i Chelsea verdsatte ham høyt.

- Det at jeg har kommet bra i gang har lettet trykket på skuldrene mine, men jeg setter selv høye krav og ønsker å gjøre det bedre. Det er mye å gå på og det er viktig å hjelpe laget til å vinne kamper og klatre på tabellen.

- Jeg har spilt greit, men bare en brøkdel av hva jeg er i stand til å gjøre. Jeg ønsker virkelig å vise hva jeg kan over de neste månedene og årene.

- Jeg føler meg helt hjemme her, uten stress og bekymringer. Jeg har min familie her og mine lagkamerater har vært fantastiske. Det er en velsignelse å være her.

- Jeg har en kjærlighet til klubben som vokser for hver dag. Forhåpentligvis kan vi ha et langt forhold sammen.

- Det er fortsatt tidlig, men det går bra, fortsetter Daniel om samarbeidet med Luis Suarez. – Jo mer du spiller sammen med noen jo bedre forståelse får en av hverandres spill, men noen ganger er bare kjemien den rette.

- Folk er ikke klar over hva jeg har gått igjennom. Fra jeg var 17 år har jeg hatt syv managere og det har vært vanskelig å slå seg til ro. Jeg har ikke fått muligheten til å vise hva jeg kan gjøre.

- Jeg hadde Stuart Pearce, Sven-Göran Eriksson og Mark Hughes i City, og så Carlo Ancelotti, Andre Villas-Boas, Roberto di Matteo og Rafa Benitez hos Chelsea. Det er vanskelig å bli hele tiden i en klubb, veldig få har gjort det.

- Jeg er mer moden nå og klar til å spille. Forhåpentligvis er dette klubben hvor jeg slår meg til ro og kan være her i mange år fremover.