- Jeg kan lære av Luis

Raheem Sterling scoret med en utsøkt lobb mot Sunderland, men det var Luis Suarez som igjen stjal overskriftene med to nettkjenninger. Sterling forsøker å lære av uruguayaneren hver dag.

Luis Suarez sto for målgivende til Raheem Sterlings nettkjenning mot Sunderland, før uruguayaneren nettet to mål selv. Spissen har dermed 18 scoringer denne sesongen.
- Alle vet hvor god han er. Å spille sammen med ham er noe av det beste, sier Raheem Sterling til Liverpoolfc.com.

- Du forsøker å bidra med noen scoringer til ham og komme inn i feltet for noen avslutninger og scoringer selv. Med en slik spiller som dette må du gi ham ballen og forsøke få ballen frem til ham. Det er fint å spille ved siden av ham.

- Han snakker mye til meg, forteller meg at jeg skal spille ballen raskere og slike ting. På trening forsøker jeg å se på ham og lære noe.

- Han er en stor spiller. Som ung spiller er det det du må gjøre – forsøke å lære litt av spillere som ham og Gerrard, og tilføre det i ditt eget spill.

Raheem Sterling ga Liverpool ledelsen med en lobb over Simon Mignolet. Det var kantspillerens andre scoring for klubben.
- Jeg har bare scoret to mål, så dette var det beste jeg har scoret hittil. Forhåpentligvis kommer det flere.

- Jeg synes vi startet litt tregt, men så fikk vi i gang spillet slik vi vet vi kan. Det var godt å få de tre poengene som vi virkelig trengte.

Liverpool har vunnet tre av de seneste fire Premier League-kampene. Og Sterling avslører hva manageren har fortalt dem: - Gjør Anfield til et av de meste fryktede stedene å komme til i England.

- Vi har gjort det de seneste ukene. Vi forsøker å se fremover nå, beholde stabiliteten og forhåpentligvis holde det gående i 2013.

I går signerte Daniel Sturridge for Liverpool.
- Jeg har møtt Daniel da jeg har reist av gårde med Englands A-landslag. Jeg kjenner ham ganske godt, og jeg har snakket med ham på telefon. Han er en god kar. Jeg ser frem til å jobbe sammen med ham i denne fotballklubben.