- Jeg liker å se laget mitt spille

Brendan Rodgers synes at hans lag har gitt god valuta for inngangspengene i de siste kampene.

Liverpool står bokført med fire strake seire, og har gjort 15 mål på disse fire kampene. Bare en gang på de siste 16 sesongene har de røde stått bokført med flere scoringer på dette stadiet av sesongen, og bare Tottenham og Manchester United har gjort flere mål på bortebane i Premier League denne sesongen.

- Jeg liker å se laget mitt spille. De gir god valuta for pengene. Vi møter nå opp til kampene med en følelse av at vi kommer til å spille bra og vinne, uttaler Liverpool-manager Rodgers til Mirror.

- Grunnen til at vi jobber og spiller på denne måten er at vi bygger oss opp for å nå et mål. Det er viktig å vinne. Spillerne liker å spille på denne måten, men de liker også å vinne.

- Det de er i ferd med å få nå er tro på at denne måten å spille på er effektiv, og det er hva dette til syvende og sist handler om. Studerer man oss nå, vil man se at alle strutter av energi og ønsker å nå enda lenger.

- Troppen vi har er sunn og sterk, og jeg kan ikke klandre spillerne for noe, for de har jobbet utrolig hardt for å innfri og få ting til å fungere. Men vi vet at vi må tilsette noen ekstra ingredienser.

- Vi ønsker å kontrollere og dominere kampene i fremtiden. Vi ønsker også et meget sterkt forsvar, og slikt tar tid. For hvert transfervindu som går vil vi se nye spillere ankomme av den typen vi ønsker oss.

- Forhåpentligvis vil det bidra til at vi i fremtiden opplever at lag kommer til Anfield og ikke synes det er trivelig å spille her mer. I stedet for at de tenker på hvilken utrolig stadion dette er, og at de kanskje kan vinne her, ønsker vi å gjøre stedet til et fort igjen. Det gjør vi ved å prestere bra og oppnå resultater over tid. Jeg føler vi er på riktig vei, men vi skal ikke ta av, for det er fortsatt mye arbeid som må gjøres.

- Folk sier at seieren over Tottenham var et stort vendepunkt for oss, ettersom det var vår første seier mot et storlag. Men jeg føler at dette var noe vi hadde fortjent tidligere i sesongen også. Vi skulle ha slått Manchester City to ganger, Arsenal borte, Manchester United hjemme med ti mann og Everton borte, så det er ikke slik at en seier som dette ikke har ligget i kortene. Vi fikk et resultat mot et topplag uten at vi spilte opp mot vårt beste, og det viser for meg at spillergruppen har utviklet seg.