- Jeg liker den fysisk tøffe spillestilen

Mamadou Sakho forteller at han liker den fysisk tøffe spillestilen i engelsk fotball.

Sakho har taklet overgangen fra fransk til engelsk fotball greit.

- Fransk fotball er annerledes enn britisk fotball, men jeg har lagt fransk fotball og Paris bak meg. Jeg er veldig glad og stolt over å oppdage Premier League, og spesielt glad for å spille i Liverpool-trøyen. Jeg spiller med stolthet. Jeg er stolt over å være her, sier 23-åringen til Liverpoolfc.com.

- Fotballen her er ganske fysisk krevende. Det er masse kroppskontakt og taklinger. Jeg har ikke noe i mot det. Det er noe jeg likte før jeg kom hit, og jeg er blitt vant til det nå. Jeg tror jeg kan fortsette å spille på denne måten, og hjelpe Liverpool til flotte seire, fortsetter franskmannen.

- Jeg vil prøve å få vist mine kvaliteter for å tjene laget. Jeg prøver å gjøre mitt beste, noe jeg alltid har prøvd på helt fra begynnelsen av min karriere. Jeg har alltid gjort det.

Sakho har funnet seg godt til rette i Liverpool-miljøet og har allerede vist seg som en spilloppmaker da han forstyrret Martin Skrtel under et intervju nylig.

- Det er en strålende stemning i denne klubben. Vi har en ung og teknisk begavet spillergruppe, ispedd rutine. Steven Gerrard er der. De er alle vennlige og hyggelige karer.

- Jeg er kommet til en garderobe der det allerede er noen sterke personligheter og store spillere. Det er flere eldre spillere og spillere som har vært her lenge, som har mye rutine.

- Jeg pleier å la de andre ta seg av praten i garderoben, ettersom jeg ikke behersker språket helt ennå. Men ute på banen snakker jeg. Det er en del av jobben min. Som midtstopper må du prate. Ute på banen opptrer jeg naturlig, roper og gir instruksjoner, og prater med de andre spillerne.

- Vi må sørge for at laget er i riktig posisjon til enhver tid, og at vi kommuniserer. Så jeg prater ute på banen, men utenfor banen overlater jeg det til de andre.