- Jeg ombestemmer meg ikke

Jamie Carragher har spilt regelmessig fra start i andre halvdel av sesongen, men 35-åringen kommer ikke til å endre planene om å legge opp etter sesongen.

Siden Jamie Carragher kunngjorde i forrige måned at han legger opp etter 16 år i Liverpool FC når denne sesongen er over, har han etablert seg i førsteelleveren. Søndagens møte med Tottenham vil være hans syvende Premier League-start på rad.  Hans gode form har ført til ønske fra flere om at 35-åringen fortsetter i enda en sesong, men visekapteinen tilbakeviser at det er aktuelt.

 - Jeg tok min beslutning, og ingenting som har skjedd siden har fått meg til å forandre mening, sier Jamie Carragher til Liverpool Echo.

- Jeg har ikke kommet på andre tanker bare fordi det går bra. Folk sier at jeg bør fortsette i enda ett år fordi det går bra. Men det at jeg er tilbake på laget bare bekrefter for meg at jeg har tatt den riktige beslutningen.

- Jeg ønsker å avslutte på topp, bevise at jeg fortsatt kan prestere på dette nivået. Jeg ønsker å spille på laget resten av sesongen og hjelpe klubben til å vinne så mange kamper som mulig – det er min målsetting. Jeg kan ikke tenke på en bedre måte å avslutte.

- De foregående 12 månedene har vært vanskelige når det gjelder å få starte kamper. Du mister aldri den lysten på å spille hver uke, og jeg er glad for å være tilbake på laget.

- Jeg kunne ha spilt i enda en sesong, men klubben kommer til å kjøpe spillere i min posisjon til sommeren, og jeg kan ikke gå tilbake å være innbytter igjen.