- Jeg ønsker å være en del av historien LFC

Jose Enrique er inne i sin andre sesong som venstreback for Liverpool. Spanjolen håper på en fortsatt lang fremtid på Anfield.

Enrique står bokført med 75 kamper siden han kom fra Newcastle for £5,5M sommeren 2011. Han håper han en dag kan ha bidratt nok hos Liverpool til å bli snakket om i samme åndedrag som noen av de store spillerne i klubben.

- En av årsakene til at jeg kom hit var Jamie Carragher, Steven Gerrard og nå Luis Suarez, forteller Enrique til LFC TV.

- Dette er spillere med en utrolig historie i klubben og jeg vil prøve å bli slik som dem i fremtiden.

- Du må respektere den fortiden han har her, han er en spiller som har spilt 700 kamper, fortsetter Jose om forsvarskollega Jamie Carragher. – Det er ikke flaks, han fortjener det. Han har vært en utrolig spiller for Liverpool over mange år og han er et eksempel for enhver spiller her.

- Det var en av de beste avgjørelsene jeg har gjort så langt i livet, i forhold til fotball, forklarer 27-åringen om hans overgang til Liverpool for snart to år siden. – Jeg hadde allerede spilt for en god klubb som Newcastle, men i forhold til historien kan en ikke sammenligne klubbene.

- Jeg er veldig fornøyd med hvordan det har gått her. Dette er min andre sesong og jeg får spille mye, slik som i fjor. Jeg blir stadig bedre som spiller, og også som person.

- Brendan Rodgers liker å ha et nært forhold til sine spillere. Han behandler alle på samme måten. Det overrasket meg at han kjenner alle de unge spillerne, de som kommer hit fra U16 og U18. Han kjenner dem alle på fornavn, og det er bra da de er folk slik som oss og det er bra for dem at manageren vet om dem. Jeg liker virkelig manageren.

- Jeg er en realist, hvis du ikke er god til noe, ikke gjør det, gliser Jose Enrique da han blir spurt om scoringer og mulighetene for at han kanskje kan ta straffespark. – Jeg er ikke god på straffespark slik at jeg vil bli den siste som tar det, selv etter Pepe.

- Det var en utrolig følelse å score mitt første mål for Liverpool. Det var et av de beste øyeblikkene jeg noen sinne har hatt.