- Jeg ønsket ikke å være ferdig i Liverpool

Jose Enrique ble irritert over at Brendan Rodgers kritiserte ham offentlig tidligere i sesongen, men innrømmer at kritikken har hjulpet. Spanjolen har trent hardere og tatt tilbake plassen på laget.

Brendan Rodgers var misfornøyd med innstillingen og prestasjonene til Jose Enrique, Jordan Henderson og Stewart Downing i begynnelsen av sesongen. Manageren gikk ut offentlig og kritiserte trioen. Jose Enrique er uenig i kritikken, men har respondert på beste måte.

- Når manageren sa det han sa, ble jeg selvsagt sint. Det har aldri skjedd meg tidligere, og det var ikke bra at han kom med kommentarene i pressen, uttaler Enrique til Sunday Mirror.

- Men jeg tenkte: «Ok, nå har jeg noe å bevise og jeg må trene enda hardere.»

- Jeg ønsket ikke å være ferdig i Liverpool. Jeg ønsket å bli værende her og spille under manageren. Det var ikke hyggelig å lese det han sa, men jeg forsøkte å ta det på en god måte og gjøre mitt beste. Jeg synes fortsatt manageren ikke gjorde det på den riktige måten.

- Han burde ha snakket med meg først, men det er også sant at det fungerte. Han sa også noe om Stewart Downing og Jordan Henderson, men alle tre er nå på laget. Jeg visste at jeg måtte forbedre meg for å beholde plassen.

Liverpool spilte uavgjort både mot Arsenal og Manchester City etter å ha ledet i begge kampene.
- Å kvalifisere seg til Champions League er fortsatt mulig, men det kommer til å bli vanskelig med tanke på poengavstanden.