- Jeg skal gi tilbake til fansen

Kolo Toure vil gi tilbake til Liverpools supportere for den støtten han har fått ved å hjelpe klubben til fremgang denne sesongen.

Kolo Toure er målløs over mottakelsen han har fått av Liverpools supportere.
- De har fått meg til å føle meg så velkommen her. Det var så hyggelig å høre The Kop synge navnet mitt. Det viser at disse supporterne kan fotball, sier Toure til Liverpool Echo.

- De merker hvilke spillere som ønsker å gi 100 prosent og kjempe for klubben hver gang de spiller.

- Dette er en toppklubb, en av de beste i verden, og supporterne her tilhører også de beste i verden. De kjenner til kvalitet når de ser den.

- Jeg ønsker å spille bra for dem og sørge for at dette blir en sesong å huske.

Toures erfaring var en av hovedårsakene til at Brendan Rodgers hentet inn spilleren etter at Jamie Carragher la opp. Midtstopperen har vunnet ligaen med både Arsenal og Manchester City.

- Jeg har spilt i denne ligaen i nesten 11 år, og ingenting er annerledes for meg.

- Å jobbe hardt og være profesjonell er den eneste måten å bli bedre på. Jeg har bestandig gitt 100 prosent i hele min karriere, jeg er alltid ute etter måter å bli bedre.

- City er et avsluttet kapittel. Fremtiden er det viktigste. Jeg er fokusert på hva jeg skal gjøre for Liverpool.

- Det har gitt meg en flott mulighet til å komme hit og spille fantastisk fotball for en av de beste managerne. Jeg kommer til å sette pris på hvert sekund av min tid her og forsøke å hjelpe laget.

Glen Johnson opplyser at Toure har gjort samme inntrykk på lagkameratene som på klubbens supportere.
- Kolo er en kanonsignering for oss. En mann med hans erfaring, fra klubber han har spilt for, har ingen problem med å tilpasse seg klubben raskt. Vi merker hans kvaliteter.

- Det hjelper mye når du får inn spillere tidlig på sommeren. Nå kunne Kolo spille med oss i hele sesongoppkjøringen.