- Jeg trenger ikke være enig med eierne

Brendan Rodgers sier til Mirror at han ikke trenger å være enig med Liverpools amerikanske eiere i ett og alt, og antyder at han gjerne skulle ha signert litt mer erfarne spillere.

- Man trenger ikke å være enig i ett og alt. Faktum er at det ofte er til hjelp når man ikke er enige om alt. Jeg er kommet dit jeg er kommet i relativt ung alder ved å ikke si ja hele tiden, uttaler Liverpool-manageren.

- Jeg har et meget godt forhold til eierne. Jeg har ingenting å klage på. De lar meg få jobbe med mitt. Som eiere vil de alltid se etter unge spillere som vi kan utvikle, men av og til trenger du rutine også.

- La oss se på Van Persie som et eksempel. Dersom du henter ham inn i en alder av 29, er det absolutt ingen tvil om at han gir Ryan Giggs, Rio Ferdinand og Paul Scholes ny energi også. Han gir også noe til de unge spillerne.

- Dersom vi henter inn en rutinert spiller av den riktige kvaliteten og den riktige sorten, er det absolutt ingen tvil om at det vil gi Steven Gerrard et løft som han trenger. Luis Suarez, Daniel Agger og de unge spillerne vil også dra nytte av det. Så viktig kan dette være.

- Alex Ferguson snakket om disse tingene denne uken. At det har tatt ham mange år og all denne suksessen å oppnå den posisjonen han har nå. Jeg må gjøre meg fortjent til en lignende posisjon.

- Når det gjelder spillerkjøp så har jeg siste ordet....men det er ikke mine penger. Jeg kan identifisere spillere som vil hjelpe oss til å bli bedre, og som vil passe inn i måten vi jobber på. Men det er eiernes penger.

- De har vært i klubben noen år nå, og har brukt mye penger. De vurderer nå om de har fått valuta for pengene.

- Jeg tror ting vil ta tid. Men jeg vil helt klart alltid si det jeg føler er riktig for laget. Vi vil være uenige om ting. Det har vi vært tidligere også. Jeg klarer å komme meg videre etter slike ting.

- Eierne har støttet meg, og de forstår hva jeg mener når jeg sier at vi må forbedre oss. I mellomtiden vil jeg fortsette å jobbe med de spillerne jeg har.

- Laget jeg har her er et stille lag. Det må jeg si. Det er noen fantastiske typer på laget og noen vidunderlige spillere, men de er en stillferdig gjeng. Det er noe vi må forbedre.

- Du kan ikke være for snill og beskjeden, for du kan tape av den grunn. Dersom du skal være konkurransedyktig må du ha den riktige balansen. Det er avgjørende øyeblikk i kamper der du må vise kvaliteter til å organisere. Det er veldig viktig om du skal lykkes.

- Det handler om personligheter. Du kan ikke forandre folks personlighet, og akkurat nå jobber vi med de spillerne vi har.